top of page

Cutluur in beeld heeft deze mooie reportage gemaakt van "komen (vr)eten" bekijk hier de reportage door op de foto te klikken 

De acteurs van Toneelkring Vrede vatten tijdens de wekelijkse marktdag in Lebbeke verkleed post aan de Grote Plaats. Daar voerden ze promotie voor hun volgende toneelproductie “Komen (Vr)Eten”. “Het wordt een parodie op het bekende televisieprogramma”, zegt Bart De Brandt. “Daarom vertonen we ons als een bont gezelschap amateurkoks.” De komedie van Jeroen Maes is in handen van regisseur Sofie Jacobs. “Vier verschillende individuen gaan bij elkaar tafelen en geven punten op de kookkunsten en capaciteiten van de gastheer of -vrouw”, zegt Jacobs. “We zijn er zeker van dat deze productie bij iedereen in de smaak zal vallen en geven nu al een voorsmaakje.”

De voorstellingen zelf volgen begin juni. (DND)

Toneelkring Vrede ging op bezoek bij "twee sterren restaurant". Het nieuwe VTM programma. Op die manier steunden we onze goeie vriend en medespeler Andy Peelman. Veel succes Marie Verhulst en Andy!

Onze eerste aanwezigheid op de jaarmarkt van Lebbeke ging niet onopgemerkt voorbij!

Op 12 september deelden we daar meer dan 1000 flyers uit en gaven de bezoekers ook suikerbonen om de 'geboorte' van ons nieuwe logo te vieren.

Als klap op de vuurpijl schreef Nele Dooms een mooi artikel in Het Laatste Nieuws van 21 september over onze zaal problemen.

Door onze flyer actie op de markt van Lebbeke stonden we op 11 mei 2017 in

Het Nieuwsblad!

De voorstelling van "Madame De Wilde" van 4 december 2010 zal niet vlug uit het geheugen van onze Vredelingen gewist worden.

Na de pauze begon het hard te regenen en hoorden zowel toeschouwers als acteurs dat er iets niet pluis was in de gang naast de zaal. De voorstelling ging gewoon door, maar nadien besliste de brandweer toch maar om de mensen niet te laten "plakken" in het Vrede-café.

bottom of page